Waarom FOSK Mirrors

De veiligste spiegel met 5 jaar garantie

Waarom een FOSK verrijdbare spiegel

Een verrijdbare spiegel biedt een goede uitkomst voor situaties waarin het niet mogelijk is om een vaste spiegelwand te plaatsen. Als u een ruimte tijdelijk gebruikt, wilt u waarschijnlijk liever geen permanente spiegelwand laten monteren. Een verrolbare spiegel is dan een uitstekende keuze. Ook als u de spiegel op wisselende locaties wilt gebruiken, is het een ideale uitkomst. Daarnaast is hij TÜV gecertificeerd en we bieden standaard 5 jaar garantie . Kortom, de beste en meest veilige spiegels verkrijgbaar in de markt.

Met een mobiele spiegelwand kunt u de ruimte optimaal benutten. U bent niet afhankelijk van de lay-out van de oefenruimte en de positie van een vaste spiegelwand. U plaatst onze spiegel waar u hem op dat moment wilt hebben, de ene keer langs de brede wand, de andere keer langs de smalle zijde van de ruimte.

Ten slotte zijn de verrijdbare spiegels verkrijgbaar in meerdere afmetingen, zodat er altijd een spiegel of een combinatie van spiegels is die goed bij uw situatie aansluit. Al onze spiegels zijn erg mobiel en bovendien erg veilig in gebruik. Elke verrijdbare spiegel staat op zwenkwielen, waarvan twee met een rem. De grootste modellen bestaan bovendien uit meerdere spiegeldelen die ingeklapt en vergrendeld kunnen worden. Dit maakt verplaatsing en opslag zeer eenvoudig.

Prijzen en afmetingen

FOSK mirrors biedt diverse modellen aan in verschillende afmetingen. Bekijk de prijzen en afmetingen of vraag een offerte op maat aan.

Mobiel, stabiel en veilig

De verrijdbare spiegels van FOSK Mirrors zijn mobiel, stabiel en veilig in gebruik. Dit is onder andere te danken aan het speciaal ontworpen frame. De stevige poten van 75 cm breed zorgen ervoor dat de spiegel solide staat, de maximale grondspelling van 24 cm zorgt ervoor dat het voetenwerk goed zichtbaar is.
Dankzij de in hoogte verstelbare wielen kunnen de uitklapbare spiegels altijd stabiel worden afgesteld. Wilt u de spiegel verplaatsen, dan schuift u de pootjes eenvoudig omhoog en klapt u de spiegel dicht. Zo heeft u het voordeel van een grote spiegel tijdens de oefening en het gemak van een kleinere spiegel als u hem verplaatst.

Veiligheid

Dankzij het frame en de remmen op de wielen kunt u de spiegel stevig en stabiel neerzetten. De spiegel zelf is aangepast, hij is rondom poly geslepen en heeft dus geen scherpe randen. Ook is hij verlijmd op de achterplaat. Dankzij de lijm blijven scherven bij een eventuele breuk op de achterplaat vastzitten.
Voor nog meer veiligheid kunt u de spiegel aan de voorzijde laten voorzien van een gecertificeerd veiligheidsfolie. Dit is een flinterdunne folie die voorkomt dat er bij een breuk glassplinters los kunnen komen. De folie heeft geen effect op het zicht in de spiegel en de reflectie ervan. U ontvangt in dit geval een bijbehorend veiligheidscertificaat.

Materialen

Onze verrijdbare spiegels worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Het solide stalen frame heeft een dubbele laag poedercoating. Hierdoor is het frame zeer krasvast en heeft de spiegel een nette uitstraling. Op elk frame is een stevige plaat bevestigd, waarop de spiegel wordt vastgelijmd. Deze plaat is gemakkelijk schoon te houden en zorgt voor extra bescherming van de spiegel. De spiegel zelf is 6 mm dik en rondom poly geslepen. Hierdoor heeft hij geen scherpe randen en sluiten de spiegels nagenoeg naadloos op elkaar aan.

Streeploze zwenkwielen

De FOSK Mirrors verrijdbare spiegels zijn voorzien van grote, stevige zwenkwielen. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te verplaatsen. Dankzij het speciale rubber laten deze wielen geen strepen achter op uw vloer. Twee van de wielen zijn voorzien van een rem, zodat de spiegelwand blijft staan waar u dat wilt.

Diverse maten

Dankzij de zes verschillende modellen is er altijd een verrijdbare spiegel of combinatie van spiegels die bij uw situatie past. De spiegels zijn gemonteerd op een solide stalen frame en voorzien van zwenkwielen. De grootste modellen kunnen ingeklapt en vergrendeld worden en nemen op deze manier veel minder ruimte in beslag.

Garantie

Alle verrijdbare spiegels en ballet barre’s van FOSK Mirrors worden geleverd met 5 jaar garantie. De exacte bepalingen van de garantie zijn opgenomen in onze algemene voorwaarden.

TÜV Gecertificeerd

De verrijdbare spiegels van FOSK Mirrors zijn door TÜV Nederland gecertificeerd. De gebruikte materialen, productiemethode en kwaliteitsborging voldoen aan strenge normen en de kwaliteit van ons product is constant bevonden. De tests van TÜV bevestigen dat de aanschaf van een FOSK verrijdbare spiegel een keuze is voor veiligheid.

De spiegels zijn getest zoals ook beglazing van gebouwen wordt getest op doorvalgevaar. Er ontstond geen enkele vervorming, barst of scheur door de zak van 50 kg die tegen de spiegels aan werd geslingerd. Ook bleven de spiegels tijdens de tests rechtop staan.

Thanks!

Standaard 5 jaar garantie!

Wij bieden de meest veilige spiegels en de beste kwaliteit aan klanten door heel Europa. Nog nooit hebben wij een klacht mogen ontvangen dat er eentje is gebroken of kapot gegaan.

We zijn daar zo trots op dat we nu standaard een garantietermijn hanteren van maar liefst 5 jaar!

Wil je direct zien hoe sterk onze spiegels zijn? Bekijk dan onze video op youtube.com.

 

 

Bedankt voor uw aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vraag direct een offerte aan

Wilt u een offerte aanvragen, vult u hieronder dan uw gegevens en wensen in en u hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Ik heb interesse in de volgende verrijdbare spiegel(s):