Garantie

FOSK Mirrors biedt standaard 5 jaar garantie

Hoe zit het met de garantie?

Alle verrijdbare spiegels, inklapbare spiegelwand en ballet barre’s van FOSK Mirrors worden geleverd met 5 jaar garantie. De exacte bepalingen zijn opgenomen in onze algemene voorwaarden. Voor uw gemak vindt u hier de belangrijkste punten:

Frame

Het stalen frame van de verrijdbare spiegels en ballet barre’s is voorzien van een poedercoating die het beschermt tegen roest van buitenaf. Zolang het product niet buiten gebruikt wordt en alleen met een vochtige doek wordt afgenomen, is de kans op roest minimaal en zal uw spiegel of ballet barre zeer lang meegaan. Mocht de poedercoating toch beschadigen, dan raden wij u aan de beschadiging met een lakstift te behandelen. Volgt u hiervoor de aanwijzingen op de verpakking van de lakstift en denkt u aan het eventueel afdekken van uw (ballet)vloer.
Onze spiegels worden tijdens de productie meerdere malen gecontroleerd. Toch kan het voorkomen dat een gebrek pas tijdens het gebruik opgemerkt wordt. Mocht dit bij u het geval zijn, dan horen wij dit graag. Wij zorgen dan voor een vervangend product of een andere passende oplossing.

Wielen

De zwenkwielen van onze spiegels hebben voldoende draagvermogen om de zwaarste spiegels te dragen. Toch kan het gebeuren dat een wiel het begeeft. Dit gebeurt hoofdzakelijk als het wiel stevige stoten te verduren heeft gekregen, bijvoorbeeld door hardhandig over een hoge drempel te rijden. Twee van de zwenkwielen zijn voorzien van een rem met beveiliging. Probeert u de spiegel te verplaatsen, terwijl de rem erop staat, dan hoort u een klik. Zijn de wielen niet ontgrendeld en gaat u er toch mee rijden, dan levert dit een beschadiging op. AIs één van de wielen van uw spiegel stuk, dan kunt u contact met ons opnemen voor een vervangend exemplaar. Wij ontvangen ook graag het oude wiel van u, zodat we kunnen onderzoeken wat de schade veroorzaakt heeft en hoe we het wiel op dit punt kunnen verbeteren. Natuurlijk nemen wij de verzendkosten hiervan voor onze rekening.

Spiegel

Onze verrijdbare spiegel heeft een robuust ontwerp, maar ook dan blijft een spiegel een kwetsbaar product. De randen van de spiegel kunnen beschadigen als hier een hard voorwerp tegenaan komt. Daarom is het van belang om uw spiegel met zorg te verplaatsen, te openen en sluiten en om meerdere spiegels voorzichtig naast elkaar te zetten. Om te voorkomen dat er bij een botsing scherven rondvliegen is de spiegel verlijmd op een achterplaat. Bij een beschadiging van de rand kan het desondanks toch gebeuren dat er kleine splinters losschieten. Om dit te voorkomen kunnen wij, op aanvraag en tegen meerprijs, een volgens de NEN-12600 norm gecertificeerde folie aanbrengen op de voorkant van de spiegel. Deze folie heeft geen effect op het zicht en de reflectie van de spiegel, wel neemt de levertijd uw spiegel iets toe. Breekt uw spiegel door verkeerde montage op het frame of door een constructiefout in het frame zelf, dan valt dit onder de garantie. Ook garanderen wij dat de spiegel zonder krassen in de spiegel wordt afgeleverd. U dient dit bij oplevering te controleren en een handtekening te zetten ter bevestiging van een correcte aflevering.

Verwering

Wij kunnen geen garantie geven op verwering van de spiegelranden. Na verloop van jaren kan er vocht in de randen van de spiegellaag trekken. U kunt dit proces vertragen door de randen van de spiegel en het frame zelf alleen met een licht vochtige doek schoon te maken en direct daarna af te drogen.

Gebreken buiten de garantie

Ontstaat er een gebrek na de garantietermijn of valt het gebrek niet onder de garantie, ook dan helpen wij u graag. Is het gebrek niet normaal voor de verwachte levensduur van het product, dan repareren of vervangen wij het voor u. Zijn hier kosten aan verbonden, dan ontvangt u van ons vooraf een prijsopgaaf.

Thanks!

Standaard 5 jaar garantie!

Wij bieden de meest veilige spiegels en de beste kwaliteit aan klanten door heel Europa. Nog nooit hebben wij een klacht mogen ontvangen dat er eentje is gebroken of kapot gegaan.

We zijn daar zo trots op dat we nu standaard een garantietermijn hanteren van maar liefst 5 jaar!

Wil je direct zien hoe sterk onze spiegels zijn? Bekijk dan onze video op youtube.com.

 

 

Bedankt voor uw aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vraag direct een offerte aan

Wilt u een offerte aanvragen, vult u hieronder dan uw gegevens en wensen in en u hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Ik heb interesse in de volgende verrijdbare spiegel(s):