Dé verrijdbare spiegel voor professionals

TÜV gecertificeerd & 5 jaar garantie

De verrijdbare spiegelwand van FOSK Mirrors

Een spiegel is een belangrijk hulpmiddel bij sporten zoals ballet en dans, maar ook in kledingwinkels en bij uiteenlopende, andere activiteiten. Niet elke ruimte beschikt over een permanente spiegel. Daarom heeft FOSK Mirrors een onverwoestbare verrijdbare spiegel ontwikkeld, die gemakkelijk en veilig is te gebruiken. Deze is TÜV gecertificeerd en we bieden standaard 5 jaar garantie . Kortom, de beste en meest veilige spiegels verkrijgbaar in de markt.

Onze mobiele spiegelwand bestaat uit een spiegel gemonteerd op een solide stalen frame met zwenkwielen. Dit frame is zo ontworpen dat de spiegel niet alleen een hoge kwaliteit en veiligheid heeft, maar ook met gemak te verplaatsen en op te bergen is.

Waarvoor kan ik een mobiele spiegelwand gebruiken?

Dans en ballet

De mobiele spiegels zijn zeer geschikt voor dans en ballet. Bij het instuderen van een choreografie is het van groot belang dat u en uw instructeur uw bewegingen goed kunnen zien. Het voordeel van een verrolbare spiegel is dat u niet afhankelijk bent van de plaatsing van een vaste spiegel. U kunt deze plaatsen zoals dat voor u het beste uitkomt. Onze verrijdbare dansspiegels zijn voor diverse dansshows en musicals gebruikt, zoals ‘So you think you can dance’ en ‘Peter Pan’.

Sport en fysiotherapie

Ook bij sport en fysiotherapie is een spiegelwand die verrolbaar is een handig hulpmiddel voor het observeren van bewegingen. De mobiliteit is vooral van waarde als een ruimte voor verschillende doeleinden wordt gebruikt, u een ruimte huurt, of wanneer u start met een praktijk of sportschool aan huis en van plan bent (op korte) termijn te verhuizen naar een andere locatie.

Winkels en evenementen

Een verrijdbare spiegel kan ook worden gebruikt als passpiegel, of dienen als achtergrond voor het presenteren van een nieuw product op een evenement. Zoekt u tijdelijk een spiegel voor in uw kledingwinkel of op een beurs, dan kunt u er ook eentje huren. Over de mogelijkheden hiervan kunt u contact met ons opnemen.

Onmisbaar voor de professional

FOSK mirrors biedt diverse modellen aan in verschillende afmetingen. Bekijk de prijzen en afmetingen of vraag een offerte op maat aan.

De beste en meest veilige mobiele spiegels verkrijgbaar

FOSK Mirrors produceert de verrolbare spiegels inmiddels meer dan 10 jaar. Onze klanten maken er dan ook naar grote tevredenheid gebruik van. Ervaringen van klanten, nieuwe inzichten en nieuwe mogelijkheden hebben ertoe geleid dat de spiegels tot op heden continu verder ontwikkeld worden. Over elk detail is inmiddels meerdere keren goed nagedacht. We bieden daarom dan ook standaard 5 jaar garantie en durven rustig te zeggen dat ze onverwoestbaar zijn. Daarnaast hebben onze verrijdbare spiegels hebben de volgende unieke combinatie aan eigenschappen:

eigenschappen overzicht verrijdbare spieglwand

1 De spiegels zijn zodanig op het frame geplaatst dat er rondom geen lijst nodig is. Als u meerdere spiegels tegen elkaar aan plaatst is de onderbreking dus minimaal.

2 De unieke scharnierconstructie van de uitklapbare spiegels zorgt voor een minimale onderbreking tussen de spiegeldelen.

3 De randen van de spiegels zijn poly geslepen, waardoor ze minder breukgevoelig zijn en de spiegels een strakke afwerking hebben.

4 De spiegels zijn verlijmd op een achterplaat met een toplaag van melamine, die ervoor zorgt dat de spiegel stootbestendig en gemakkelijker schoon te houden is.

5 De streeploze zwenkwielen zorgen ervoor dat de spiegels gemakkelijk en zonder sporen te verplaatsen zijn, Twee van de wielen zijn voorzien van een rem om de spiegel stevig neer te zetten.

6 De zwenkwielen onder de deuren van de uitklapbare spiegels zijn in hoogte verstelbaar. Hierdoor zitten ze tijdens het verplaatsen niet in de weg en zorgen ze in stilstand voor een goede ondersteuning.

7 De bodemspeling is zeer bewust gekozen. Deze is laag genoeg om uw voeten goed te kunnen zien en hoog genoeg om de spiegel met gemak over een drempel te rollen.

8 Het stevige stalen frame van de spiegels is voorzien van een dubbele poedercoating, waardoor het frame goed beschermd is tegen beschadiging en het een nette uitstraling heeft.

9 Het frame en de achterplaat worden standaard geleverd in wit, maar als u dat wilt is een andere kleur ook mogelijk.

Onderhoud

Voor langdurig plezier van uw verrijdbare spiegel vindt u in ons assortiment een professionele reinigingsset.

Bij het schoonmaken is het van belang dat uw spiegel beperkt met water in aanraking komt. We raden u aan om de spiegel met een speciale spiegelreiniger te bestuiven (1), om vervolgens het schoonmaakmiddel met een schone inwasser (2) over de spiegel te verdelen en hiermee vlekken en vuil weg te poetsen.

Daarna kunt u de spiegel met een schone raamwisser (3) in een overlappende beweging afnemen. Ten slotte kunt u met een microvezeldoek (4) de randen van de spiegel goed afdrogen, dit voorkomt corrosie aan de spiegelranden.

De achterplaat waarop elke spiegel is verlijmd is beperkt beschermd tegen water en reinigingsmiddelen. Daarom mag deze alleen met een vochtige doek en een neutraal reinigingsmiddel worden afgenomen. Schurende en bijtende schoonmaakmiddelen kunnen de achterplaat beschadigen.

Thanks!

Standaard 5 jaar garantie!

Wij bieden de meest veilige spiegels en de beste kwaliteit aan klanten door heel Europa. Nog nooit hebben wij een klacht mogen ontvangen dat er eentje is gebroken of kapot gegaan.

We zijn daar zo trots op dat we nu standaard een garantietermijn hanteren van maar liefst 5 jaar!

Wil je direct zien hoe sterk onze spiegels zijn? Bekijk dan onze video op youtube.com.

 

 

Bedankt voor uw aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vraag direct een offerte aan

Wilt u een offerte aanvragen, vult u hieronder dan uw gegevens en wensen in en u hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Ik heb interesse in de volgende verrijdbare spiegel(s):