Over verrijdbarespiegels.nl

FOSK Mirrors, het bedrijf achter verrijdbarespiegels.nl

Wie zit er achter verrijdbarespiegels.nl?

Het bedrijf achter verrijdbarespiegels.nl is FOSK Mirrors uit Joure. Fosk is een innovatief bedrijf uit het noorden van Nederland dat specialist is op het gebied van spiegels. De verrijdbare spiegel is een product dat wij zelf produceren. U koopt dus rechtstreeks van de fabrikant.

Wat is de geschiedenis van de verrijdbare spiegelwand?

In 2010 hebben we onze eerste verrijdbare spiegel gemaakt. Deze had een verzinkt stalen frame, een stalen lijst rondom de spiegel en scharnieren vóór de spiegeldelen. Sindsdien heeft de spiegel een enorme ontwikkeling doorgemaakt.

De lijst rondom de spiegel is verdwenen. In plaats daarvan gebruiken we nu spiegeldelen die rondom poly geslepen zijn. Het verzinken van het staal als bescherming is vervangen door het aanbrengen van een tweelaagse poedercoating die in elke RAL-kleur te verkrijgen is. Ook hebben de scharnieren een andere plek gekregen, zodat ze het zicht op de spiegel niet meer belemmeren. Daarnaast zijn de spiegels tegenwoordig voorzien van meer solide en elegante wielen die bovendien streeploos zijn. De wielen van de deuren zijn in hoogte verstelbare wielen, omdat vaak bleek dat vloeren toch niet zo vlak waren als gedacht. Eerder was de spiegel daardoor vaak lastig uit de klappen en over een drempel te verplaatsen. Tenslotte is ook het aanbod na verloop van tijd uitgebreid.

Om de hoogste kwaliteit te leveren maken we voor de productie van onze spiegels gebruik van de beste materialen en de nieuwste technieken. Wij staan geheel achter ons product en geven daarom 3 jaar garantie bij normaal gebruik. Maar ook daarna kunt u altijd contact met ons opnemen voor vragen en opmerkingen of als u een probleem heeft met uw spiegel. Wij kunnen eveneens incidenteel voorzien in gebruikte spiegelwanden tegen gereduceerd tarief. Of wij kunnen een scherp aanbod maken om uw verrijdbare spiegel bijvoorbeeld om te ruilen tegen een vaste spiegelwand of een ander model spiegel.

Meer dan verrijdbare spiegels?

Een variant op de verrijdbare spiegel is de klapspiegel. Deze spiegel is identiek aan de verrijdbare spiegel maar zonder poten en kan aan de wand gemonteerd worden. Hoeft u uw spiegel niet te verplaatsen, dan is dit een ideale combinatie van een verrijdbare spiegel en een vaste spiegelwand.

Naast verrijdbare spiegels vindt u bij ons ook een breed assortiment aan andere spiegels, zoals de vaste spiegelwanden die u vaak ziet in fitness- en sportcentra en speciale balletspiegels met een geïntegreerde bevestiging voor de ballet barre, zodat u geen hinderlijke paal naar de vloer heeft. Maar ook designspiegels en industriespiegels vindt u bij FOSK. Tenslotte bieden wij ook speciale manegespiegels aan, die al in diverse maneges in binnen- en buitenland met veel plezier worden gebruikt.

Thanks!

Standaard 5 jaar garantie!

Wij bieden de meest veilige spiegels en de beste kwaliteit aan klanten door heel Europa. Nog nooit hebben wij een klacht mogen ontvangen dat er eentje is gebroken of kapot gegaan.

We zijn daar zo trots op dat we nu standaard een garantietermijn hanteren van maar liefst 5 jaar!

Wil je direct zien hoe sterk onze spiegels zijn? Bekijk dan onze video op youtube.com.

 

 

Bedankt voor uw aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vraag direct een offerte aan

Wilt u een offerte aanvragen, vult u hieronder dan uw gegevens en wensen in en u hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Ik heb interesse in de volgende verrijdbare spiegel(s):