Vaste ballet barre & spiegelwand

Maak uw dans- en balletstudio compleet!

Vaste ballet barre met spiegelwand

Voor het beoefenen van ballet hebt u uiteraard een barre nodig. Om uw studio compleet te maken biedt Fosk u diverse mogelijkheden aan op het gebied van ballet barres.
Zo leveren wij diverse wand beugels, verrijdbare barre’s, vloerstaanders, en wilt u uw studio helemaal afmaken dan kunt u kiezen voor de balletspiegel met geïntegreerde ballet barre.

Deze speciaal ontwikkelde balletspiegels hebben een afmeting van 1,5 m bij 2,0 meter met uitsparingen in de spiegel. Hierdoor kunnen de bevestigingsbeugels zeer eenvoudig aan de wand gemonteerd worden om zo een kale wand in de ideale spiegelwand met een vaste ballet barre te transformeren.

Om veiligheid te waarborgen, is er veiligheidsfolie achter de spiegel geplaatst. De veiligheidsfolie zorgt ervoor dat bij breuk de spiegel niet verplaatst of wegglijdt. Splinters en/ of scherven hebben geen kans om los te laten.

Verschillende soorten bevestiging voor uw ballet barre

Alle barre kunnen verlengd worden door meerder lengtes achter elkaar te monteren de onderlinge koppeling tussen de barre vind plaats in /op de bevestigingssteunen

De barre worden standaard op de vastgestelde hoogte gemonteerd in overeenstemming met internationale richtlijnen; de bovenste legger is bevestigd op 110 cm boven de ondergrond en de onderste legger op een hoogte van 86,5 cm. Dankzij deze richtlijnen zijn de omstandigheden voor ieder danser altijd gelijk.

Onze bevestigingsbeugels zijn standaard uitgevoerd in staal met een witte poeder coating lak. En verkrijgbaar in alle RAL-kleuren.

Afmetingen & specificaties

INBOUW DIEPTE Ca 29 cm
MONTAGE Inclusief
AFWERKING SPIEGELRANDEN Poly (standaard)
BESCHERMING EN VEILIGHEID Veiligheidsfolie aan de achterzijde van de spiegel
PROFIEL Aluminium
SOORT SPIEGEL Blank verzilverd
DIAMETER ESSENHOUTEN BARRE Ø 40
AFMETING Divers. Minimaal 1,50 x 2,00 Mtr,
SPIEGELDIKTE 6 mm

Verrijdbare ballet barres

De Fosk verrijdbare balletbarre maakt het u mogelijk om te trainen wanneer u maar wilt. Onze vrijstaande balletbarre laat zich gemakkelijk verplaatsen, biedt uitstekende stabiliteit en is ideaal voor de dagelijkse training. Dankzij de hoge kwaliteit van onze verrijdbare balletbarre is deze ideaal voor professioneel gebruik.

Vaste ballet barre

Voor het beoefenen van ballet hebt u uiteraard een barre nodig. Om uw studio compleet te maken biedt Fosk u diverse mogelijkheden aan op het gebied van geïntegreerde en vaste ballet barres welke eenvoudig kunnen worden bevestigd aan de muur. De robuuste maar toch elegante balletbeugels zijn zeer stabiel en stevig.

Thanks!

Standaard 5 jaar garantie!

Wij bieden de meest veilige spiegels en de beste kwaliteit aan klanten door heel Europa. Nog nooit hebben wij een klacht mogen ontvangen dat er eentje is gebroken of kapot gegaan.

We zijn daar zo trots op dat we nu standaard een garantietermijn hanteren van maar liefst 5 jaar!

Wil je direct zien hoe sterk onze spiegels zijn? Bekijk dan onze video op youtube.com.

 

 

Bedankt voor uw aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vraag direct een offerte aan

Wilt u een offerte aanvragen, vult u hieronder dan uw gegevens en wensen in en u hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Ik heb interesse in de volgende verrijdbare spiegel(s):