Onze spiegels in het nieuws

Nieuwsberichten over de FOSK verrijdbare spiegels
Sylvie Meis poseert voor FOSK Mirrors

Begin 2016 onthulde Sylvie Meis haar eigen sportcollectie voor lingeriemerk Hunkemöller: Sylvie Sport. Voor de fotoshoot vloog La Meis naar Rotterdam en op social media deelde ze foto’s en een video van de fotoshoot. Ook onze verrijdbare spiegel en ballet barre kwamen daarbij goed in beeld.

Tijdens de shoot toonde Sylvie de verschillende kledingstukken uit de nieuwe lijn onder andere tijdens een workout voor de FOSK verrijdbare spiegel en als ballerina bij onze ballet barre.

Madonna’s Hard Candy

hardcandy-berlinIn oktober 2013 opende Madonna een nieuwe vestiging van haar fitnessketen Hard Candy. Bij de opening wilde ze dansen voor de beste, grote spiegels die er te krijgen zijn, dus viel de keuze op onze Fosk verrijdbare spiegel. Er was één voorwaarde: de vier spiegels moesten binnen enkele dagen worden afgeleverd in Berlijn.

Op het moment hadden we deze spiegels niet op voorraad, maar een uitdaging gaan we graag aan. Dankzij snelle reactie van onze vertrouwde leveranciers – bedankt! – waren de materialen op tijd bij ons en konden we de spiegels snel fabriceren. Hierdoor is het gelukt om de spiegels de nacht voor de opening in Berlijn af te leveren. Alles van het ijzerwerk tot en met het afleveren van keurig gepoetste spiegels hebben we in twee dagen afgerond, een prestatie waar we trots op zijn!

Thanks!

Standaard 5 jaar garantie!

Wij bieden de meest veilige spiegels en de beste kwaliteit aan klanten door heel Europa. Nog nooit hebben wij een klacht mogen ontvangen dat er eentje is gebroken of kapot gegaan.

We zijn daar zo trots op dat we nu standaard een garantietermijn hanteren van maar liefst 5 jaar!

Wil je direct zien hoe sterk onze spiegels zijn? Bekijk dan onze video op youtube.com.

 

 

Bedankt voor uw aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vraag direct een offerte aan

Wilt u een offerte aanvragen, vult u hieronder dan uw gegevens en wensen in en u hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Ik heb interesse in de volgende verrijdbare spiegel(s):