Verrijdbare ballet barre

Maak uw dans- en balletstudio compleet!

Verrijdbare ballet barre van FOSK Mirrors

De Fosk verrijdbare ballet barre maakt het u mogelijk om te trainen wanneer u maar wilt. Onze vrijstaande ballet barre laat zich gemakkelijk verplaatsen, biedt uitstekende stabiliteit en is ideaal voor de dagelijkse training. Dankzij de hoge kwaliteit van onze verrijdbare balletbarre is deze ideaal voor professioneel gebruik.

Het verrijdbare onderstel is van staal vervaardigd en daardoor bestand tegen het gevaar van omvallen. Het onderstel staat zonder verdere verankering voor stabiliteit en de bodembeschermer is uitgevoerd in rubber.

Het onderstel is uitgevoerd met 4 streepvrije wielen, die bij kantelen contact maken met de ondergrond. Daardoor is de balletbarre eenvoudig te verplaatsen.

Functionaliteit in samenhang met eerste klasse design

De dubbele ovale leggers van essenhout voor uitstekende grip, zijn tweemaal gelakt en zijn 3,5 m lang. De leggers hebben twee verschillende hoogten; 105 cm en 83 cm met een afstand tussen de leggers van ca. 19 cm. De ovale leggers bieden perfecte stabiliteit, zowel tijdens het gebruik als bij het verplaatsen.

De Fosk verrijdbare ballet barre is verkrijgbaar in alle kleuren – aan te passen aan uw interieur. (Standaardkleur is zwart)

De Fosk ballet barre is ideaal te gebruiken in combinatie met de Fosk verrijdbare spiegel. Deze ballet barre is vrijstaand en voor eenvoudige verplaatsing behoort een tweedelig onderstel met 4 zwenkwielen tot de uitrusting.

De oplossing voor de professional

  • Aan beide zijden te gebruiken – kan vrij in de ruimte opgesteld worden
  • Geschikt voor kinderen en volwassenen
  • Onmisbaar voor elke training
  • De professionele uitrusting voor prestigieus gebruik
  • Zwenkwielen voor een streepvrije ondergrond
  • Door één persoon moeiteloos te verplaatsen

Technische gegevens:

GEWICHT 60 kg
AFMETINGEN 350 x 110.5 cm
GARANTIE 3 jaar
LEVERTIJD 5 werkdagen
LAND VAN HERKOMST NL
KLEUR Zwart
AANTAL WIELEN 4 per poot
BALLET BARE TYPE Dubbel
BASISMATERIAAL Metaal
DIAMETER Ø 4,3 cm

Verrijdbare ballet barres

De Fosk verrijdbare balletbarre maakt het u mogelijk om te trainen wanneer u maar wilt. Onze vrijstaande balletbarre laat zich gemakkelijk verplaatsen, biedt uitstekende stabiliteit en is ideaal voor de dagelijkse training. Dankzij de hoge kwaliteit van onze verrijdbare balletbarre is deze ideaal voor professioneel gebruik.

Vaste ballet barre

Voor het beoefenen van ballet hebt u uiteraard een barre nodig. Om uw studio compleet te maken biedt Fosk u diverse mogelijkheden aan op het gebied van geïntegreerde en vaste ballet barres welke eenvoudig kunnen worden bevestigd aan de muur. De robuuste maar toch elegante balletbeugels zijn zeer stabiel en stevig.

Thanks!

Standaard 5 jaar garantie!

Wij bieden de meest veilige spiegels en de beste kwaliteit aan klanten door heel Europa. Nog nooit hebben wij een klacht mogen ontvangen dat er eentje is gebroken of kapot gegaan.

We zijn daar zo trots op dat we nu standaard een garantietermijn hanteren van maar liefst 5 jaar!

Wil je direct zien hoe sterk onze spiegels zijn? Bekijk dan onze video op youtube.com.

 

 

Bedankt voor uw aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vraag direct een offerte aan

Wilt u een offerte aanvragen, vult u hieronder dan uw gegevens en wensen in en u hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Ik heb interesse in de volgende verrijdbare spiegel(s):